Steun onze stichting met een donatie

Als stichting hebben wij te maken met zowel vaste als variabele kosten. Denk hierbij aan het afhuren van de zwembaden en de aanschaf en het onderhoud van duikmateriaal. Daarnaast kopen wij bijvoorbeeld ook weleens onderwater speelgoed, om op een creatieve wijze spelenderwijs te leren duiken. Om te zorgen dat de lasten niet enkel bij de (ouders van) deelnemers liggen, zijn donaties en sponsors benodigd. Als u onze stichting wilt steunen kan dit momenteel door uw donatie over te maken naar: 

NL 10 INGB 0007 4572 97 t.n.v. (on)Beperkt Duiken

Alvast hartelijk dank!

Koop chocolade en help Stichting (On)Beperkt duiken naar TODI!:

We hebben smartievorm chocolade gesponsord gekregen om met de opbrengst leuke dingen te kunnen organiseren voor onze deelnemers. Graag zouden we dit jaar naar het indoor duikcentrum met tropische vissen in België (TODI) willen gaan. Helpt u mee?

500 gram voor € 4.00

1 kg voor € 7.00


Bestellen kan middels een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast dank namens de stchting en de duikers met een beperking!
NL 10 INGB 0007 4572 97 t.n.v. (on)Beperkt Duiken


Gelieve zelf af te halen in Heiloo, Alkmaar, Lisse of Heerhugowaard.

 

Wij houden een 'vriendenlijst' bij, die we op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze stichting en aanstaande evenementen. Mocht u als donateur hierin opgenomen willen worden, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.