Vrijwilliger worden bij (on)Beperkt Duiken

Leuk dat je interesse hebt in Stichting (on)Beperkt Duiken! Ben je al een gebrevetteerd duiker en lijkt het je leuk om je medemens met een beperking te helpen bij het (leren) duiken? Woon je enigszins in de buurt van Alkmaar of Lisse of ben je bereid hier naartoe te reizen? Dan zou Stichting (on)Beperkt Duiken je hulp goed kunnen gebruiken. 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ongeveer 10x per jaar op een zaterdag- of zondagmiddag willen helpen in het zwembad en mogelijk één of enkele keren per jaar in het buitenwater (bijv. Vinkeveen). De groep in Lisse duikt op zaterdag en die in Alkmaar op zondag. Alle vrijwilligers, duikinstructeurs en begeleiders, van erkende duikorganisaties (PADI, NOB, SSI, IDD etc.) zijn welkom en krijgen de mogelijkheid om binnen de stichting een bijscholing van de IAHD (International Association for Handicapped Divers), DAN (Divers Alert Network) en NOB te volgen om op een verantwoorde manier deze doelgroep te begeleiden. Eerdere ervaring met de doelgroep is geen vereiste.

Kom gerust een keer kijken boven- of onderwater hoe leuk dit is. Mocht je interesse hebben, laat het ons weten via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij houden ons aan afgesproken gedragsregels en vragen een VOG van vrijwilligers.