Bestuur van Stichting (on)Beperkt Duiken 

Momenteel bestaat het bestuur van de stichting uit:

Gerben van der Meulen

Gerben is instructeur voor de NOB, DAN én IAHD. In 2000 is hij begonnen met duiken en heeft inmiddels enkele duizenden duiken op zijn naam staan. Hij is sinds 2004 betrokken bij de voorganger van deze stichting en al sinds de oprichting van Stichting (on)Beperkt Duiken voorzitter van het bestuur.

 

 

 

Eelco Jepp

Eelco duikt sinds 2002, is 2* NOB instructeur en heeft zo'n 700 buitenwaterduiken gemaakt. Begin 2011 raakte hij betrokken bij het duiken met mensen met een beperking. Oorspronkelijk in Grootebroek en later in Alkmaar. Hij is sinds de oprichting van Stichting (On)Beperkt Duiken in 2016 bestuurslid. Eelco is momenteel penningmeester en vervult diverse ondersteunende taken.

 

 

 

Renate Olie

Renate is 3*-duiker (NOB) en duikt sinds 2014. Datzelfde jaar begon ze met als vrijwilliger bij Stichting (on)Beperkt Duiken. Inmiddels staan er ruim 900 duiken in haar logboek, waarvan het merendeel in Nederland gemaakt. Zij is veel op de Noordzee en in Zeeland te vinden. Sinds november 2023 vult zij het bestuur van (on)Beperkt duiken aan als secretaris en vervult hierbij taken waaronder de website, (social) media en planning voor Alkmaar.